Prva naloga za podjetja v letu 2019

Novoletne zabave so za nami in prišel je prvi delovni dan. Veliko ljudi je še na dopustu, zato je zdaj čas za naloge, za katere vedno zmanjka časa in ki jih lahko opravite le v miru, brez motenj.

Današnja to-do lista za podjetja:
Preverite telefonske številke podjetja v Imeniku podjetij
Pošljite nam nove odpiralne čase
Pošljite nam akcije in promocije za objavo

Preverite telefonske številke

V Imeniku podjetij so objavljena vsa slovenska podjetja in podjetniki ter gospodarske združbe. Če ste podjetnik, je najverjetneje objavljeno tudi vaše podjetje, kar vam nudi brezplačno promocijo pri vaših potencialnih strankah, saj vas z našo pomočjo lažje najdejo.

Tista podjetja, ki se zavedajo pomena interneta kot močnega oglaševalskega medija, potrebujejo še dodatno izpostavljenost pred konkurenco. V imeniku so objavila svoj logotip (preberite, zakaj je logotip podjetja pomemben), svoje kontaktne podatke, spletno stran (ste prepričani, da je ne potrebujete? Poglejte si 5 razlogov, ki pravijo drugače), delovni čas, galerijo fotografij, YouTube predstavitve (če ga še nimate, vam ga z veseljem pripravimo, objavimo in promoviramo mi).

In ravno danes je pravi čas, da vse te podatke ponovno preverite in nam sporočite morebitne spremembe. Če ugotovite, da podatkov še niste objavili, nam jih pošljite na info@mihov.si za objavo. Olajšajte vašim potencialnim strankam, da vas najdejo.

 

Pošljite odpiralne čase

Ste vedeli, da v Imeniku objavljamo tudi odpiralne čase podjetij? Za stranke je ta podatek zelo pomemben in če imate posel, kjer stranke obiskujejo vas, je delovni čas ključnega pomena. Preverite podatke svojega podjetja in nam pošljite aktualni delovni čas, da se stranke ne bodo jezile pred zaprtimi vrati vaše trgovine ali gostilne.

Imenik podjetij je na voljo tudi v angleškem jeziku, tako da vas bodo preko nas našli tudi tujci. Priporočljivo za vse, ki delate s tujino in nujno za vsa podjetja s področja turizma.

 

Pošljite nam akcije in promocije vašega podjetja

Prav ponovoletni čas je še posebej primeren, da načrtujete svoje oglaševalske promocije in akcije vnaprej. V imeniku, poleg objave podjetja, lahko objavimo oglas in potencialne stranke usmerimo na vašo stran ali storitev.

Akcije so običajno časovno omejene, pošljite pa nam tudi morebitni promocijski material za objavo. Vaše akcije bomo objavili poleg podatkov vašega podjetja, na posebni strani z akcijami in na prvi strani Imenika, da jih bo videlo čim več ljudi. O njih bomo obvestili tudi naše občinstvo na Facebook in poštnem seznamu. Le glejte, da te odlične možnosti za promocijo ne zamudite.

 

To-do lista za podjetja ob začetku leta

 

Preden začnete izpolnjevati svoje novoletne zaobljube, poskrbite, da bo vaše podjetje fit za novo leto. Začetek leta je odličen čas za promocijo podjetij in pripravo aktivnosti za prihajajoče mesece. Brez marketinškega načrta bo leto prehitro minilo, rezultatov pa ne bo.

 

Prva naloga za podjetja v letu 2019

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.