Napredno iskanje

Iskanje podjetij

Novice poslovnega imenika podjetij

Prijava na obveščanje o marketinških nasvetih, posebnih ponudbah in akcijah (vašega e-mail naslova ne bomo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam)

Na voljo so podatki o letnem prometu podjetij za leto 2020

22.7.2021


Brezplačni letni podatki poslovanja podjetij: Objavili smo sveže letne podatke o letnem prometu podjetij in samostojnih podjetnikov za leto 2020. Poleg letnih podatkov o prometu (v EUR) za pretekla leta lahko sedaj pregledujete podatke tudi za leto 2020. Podatki so tudi letos prikazani grafično, tako da je takoj viden tudi trend rasti prometa. Vpogled v podatke podjetij je brezplačen. Zaradi pandemije so podatki na voljo kasneje kot običajno.

Na voljo so podatki o letnem prometu podjetij za leto 2019

17.7.2020


Brezplačen vpogled v letne podatke: Objavili smo sveže letne podatke o letnem prometu podjetij in samostojnih podjetnikov za leto 2019. Poleg letnih podatkov o prometu (v EUR) za pretekla leta lahko sedaj pregledujete podatke tudi za leto 2019. Podatki so tudi letos prikazani grafično, tako da je takoj viden tudi trend rasti prometa. Vpogled v podatke podjetij je brezplačen. Zaradi pandemije so podatki na voljo kasneje kot običajno.

Letni promet slovenskih podjetij za leto 2018

1.6.2019


Sveži podatki: Na voljo so podatki o letnem promeru v EUR za leto 2018. Podatki so na voljo za vsa podjetja in družbe in so na voljo brezplačno brez registracije.

Letni promet firm v Sloveniji

22.2.2019


Novo: V Imenik smo poleg izčrpnih podatkov o podjetjih dodali še finančen podatke. Za vsa slovenska podjetja in podjetnike lahko zdaj preverite njihov letni promet v preteklih obdobjih. Podatki so na voljo za preteklo leto in se objavijo do prve polovice leta. Prav tako so na voljo podatki za pretekla leta. Podatki so brezplačni!

Podatki o TRR računih podjetij

7.2.2019


TRR računi slovenskih podjetij: Novo! Kje lahko poiščete podatke o TRR računih slovenskih podjetij? V Imeniku podjetij od sedaj naprej kažemo ažurni seznam odprtih TRR za vsa podjetja in samostojne podjetnike. Poleg same številke računa (IBAN) pokažemo tudi banko, kjer je račun odprt. To pa še ni vse: pri nas lahko najdete tudi informacijo, ali je račun blokiran ali ne. Podatek o tem, da je račun blokiran, se izpiše z rdečo barvo, da ga ne spregledate. Podatki o TRR in morebitnih blokadah so brezplačni!

Naj vas stranke najdejo tudi preko YouTube

23.6.2017


Novo v ponudbi: Omogočite enostavno možnost, da vas stranke najdejo tudi na YouTube. Sliši se komplicirano, ampak je v resnici bolj enostavno, kot si mislite. Pošljite nam foto material ali nekaj slik vaše lokacije, izdelkov ali storitev in izdelali bomo kratek prisrčen videoposnetek z glasbeno podlago. Video predstavitev bomo objavili na Youtube in ga povezali z objavo vašega podljetja v imeniku, kjer si bodo stranke lahko prebrale več informacij in vas konktaktirale. Za večjo vidnost bomo vaš video objavili tudi v imeniku v sklopu video predstavitev.
Izdelava kratkih videopredstavitev vašega podjetja na YouTube vam omogoča, da vas stranke hitreje in lažje najdejo, tudi v Google.

Newsletter s koristnimi napotki za marketing

3.1.2017


Od danes se lahko prijavite na obveščanje o novostih na Imeniku podjetij preko elektronske pošte.
Občasno, ko objavimo nove akcije ali popuste, ko objavimo kak članek na temo digitalnega marketinga ali ko želimo deliti s strankami koristne informacije, vam sedaj lahko pošljemo obvestilo po elektronski pošti. Newsletter bomo predvidoma pošiljali tedensko, potrudili pa se bomo za koristne vsebine, ki jih boste lahko neposredno spremenili v povečanje prodaje. Na prejemanje novic se lahko prijavite preko obrazca 'Prijava na obveščanje o marketinških nasvetih, posebnih ponudbah in akcijah' na tej strani. Dobrodošli!

Oglaševalski kotiček - spletni marketing za vaše podjetje

9.11.2016


Veliko podjetij se na nas obrača z vprašanji, kako priti do več strank. Ker smo strokovnjaki s področja promocije podjetij, izdelkov in storitev preko spleta, smo se odločili začeti zbirati nasvete, postopke, dobre prakse in izkušnje drugih, ki bi jih radi delili z vami. Vse koristne vsebine smo zapakirali v oglaševalski kotiček, kjer boste lahko našli prispevke z naslednjih področij digitalnega marketinga:

  • Marketing družbenih omrežij
  • Oglaševanje na Googlu
  • Pridobivanje strank
  • Uspešne marketinške prakse
  • Vidnost podjetja na spletu
Oglaševalski kotiček smo umestili na Imenik podjetij, povezava Nasveti. Vabljeni, da si članke preberete, komentirate s svojimi izkušnjami in nam pište, kakšne vsebine bi še radi videli.

Nova povezava za vas: spletna trgovina

31.5.2016


Podjetjem, ki želijo razširiti doseg in povečati število naročil v svojih spletnih trgovinah ponujamo dodatno možnost oglaševanja. Pri vpisu podjetja v Imeniku lahko zdaj izpostavite tudi spletno povezavo do spletne trgovine. Povezava stranke pripelje neposredno v vašo spletno trgovino, tako da že takoj lahko začnejo z nakupovanjem. Gumb je izpostavljen, tako da ga je težko spregledati.

Pišite nam, da gumb za spletni nakup dodamo tudi k vašemu podjetju!

Ste že poskusili natisniti podatke iz našega imenika?

19.4.2016


Predstavljamo vam novost, ki nekaterim že vsak dan pride prav, drugi pa jo boste šele spoznali. Pregledno tiskanje podatkov o podjetjih iz našega imenika je zelo poenostavljeno. Vse, kar morate narediti za izpis podatkov o podjetju, je da podjetje najdete v imeniku (v iskalniku lahko iščete po nazivu, delu naziva, davčni številki, matični številki,...) ter uporabite funkcijo tiskanja, ki je že vgrajena v vaš brskalnik. Podatki se bodo natisnili v strnjeni in lični obliki, ki je primerna za papir, tako da jih lahko brez sramu komu pokažete, uporabite na sestanku ali shranite.

Zanimivo? Preizkusite tiskanje!

Delite informacije o podjetjih s svojimi prijatelji in poslovnimi partnerji

24.12.2015


Uporabniki Imenika podjetij lahko od danes naprej podatke delite na družabnih in poslovnih omrežjih precej lažje. K vsakemu podjetju smo dodali gumbe, z uporabo katerih lahko svoje prijatelje ali poslovne partnerje opozorite na določeno zanimivo podjetje ali pa jim ga pošljete kot opomnik za naslednji projekt. Podatke o podjetju lahko delite preko omrežij Facebook, Twitter, Google+ in LinkedIn.

Preizkusite jih! Delite reference svojega podjetja na svojem družabnem profilu.

Grafična in tehnološka prenova Imenika podjetij

27.10.2015


Z veseljem vas obveščamo, da smo naš poslovni imenik Imenik podjetij po več kot sedmih letih uspešnega delovanja korenito grafično in tehnološko prenovili. Izgled imenika je sodobnejši, prilagojen je za več vrst naprav in bolj pregleden. Prenova vsem obiskovalcem omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in lažji dostop do informacij, vsem oglaševalcem pa boljšo vidnost na trgu.

Nov imenik še vedno odlično deluje na namiznih in prenosnih računalnikih, po novem pa je uporaba veliko bolj enostavna tudi na tablicah in mobilnih telefonih Android, iPhone in Windows Phone.