Katere podatke lahko vaše stranke najdejo v spletnem imeniku slovenskih podjetij?

Spletni imenik slovenskih podjetij je poslovni imenik podjetij, družb, podjetnikov in drugih slovenskih organizacij, ki so vpisane v davčni in/ali Poslovni register Slovenije. Namen Imenika podjetij je na enem mestu zbrati informacije o naslovu in kontaktnih podatkih podjetij ter o dejavnostih in storitvah, ki jih nudijo, ter jim na ta način nuditi promocijo in lažjo pot do strank.

Vpis v imenik podjetij je edinstvena priložnost za predstavitev majhnih podjetij, ki nimajo ali ne potrebujejo svoje spletne strani, pa bi bili vseeno radi najdeni na spletu in odličen kanal za dostop do novih strank za velika in uveljavljena podjetja.

Podatki, objavljeni v imeniku, se osvežujejo večkrat mesečno in zato nujno ne odražajo zadnjega stanja, kot je v uradnih registrih in evidencah. Kljub temu se uredništvo trudi, da bi bili podatki čim bolj ažurni, točni in popolni.

Imenik podjetij je na voljo tudi v angleškem jeziku, tako da vas bodo preko nas našli tudi tujci. Priporočljivo za vse, ki delate s tujino in nujno za vsa podjetja s področja turizma.

Podatki, ki potencialni kupci, stranke lahko najdejo o podjetjih, ki so vpisana v naš imenik podjetij:

1. IME podjetij, družb, podjetnikov in drugih slovenskih organizacij

2. OPIS DEJAVNOSTI 

Npr: Podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o. se ukvarja s storitvami s področja interneta in računalništva. Poleg izdelave spletnih aplikacij in programske opreme ponujamo tudi promocijo in optimizacijo spletnih strani. Ukvarjamo se tudi z izvedbo tečajev za Google AdWords in Google Analytics.

Naši strokovnjaki se z razvojem spletnih predstavitev in spletnih strani ukvarjajo že več kot 15 let, s programiranjem pa več kot 10 let. Ena izmed največjih referenc so Mihovi programčki, paket več kot 20 uporabnih programov za grafiko in internet, ki jih je na svoj računalnik preneslo že več kot 5 milijonov uporabnikov z vsega sveta.

 

3. LOGO PODJETJA

4. KONTAKTNI PODATKI :

 • telefonska številka
 • fax
 • elektronska pošta

 5. PODATKI O ODPIRALNEM ČASU

Ste vedeli, da v Imeniku objavljamo tudi odpiralne čase podjetij? Za stranke je ta podatek zelo pomemben in če imate posel, kjer stranke obiskujejo vas, je delovni čas ključnega pomena. Preverite podatke svojega podjetja in nam pošljite aktualni delovni čas, da se stranke ne bodo jezile pred zaprtimi vrati vaše trgovine ali gostilne.

 

6. PODATKI O PODJETJU:

 • davčna številka
 • ali je zavezanec za DDV ali ne?
 • šifra dejavnosti
 • vrsta dejavnosti

 

7. KLJUČNE BESEDE

Ključne besede, ki so povezane z vašim podjetjem.

8. LOKACIJA PODJETJA

Na spletni strani je zemljevid z lokacijo podjetja, vaši kupci vas bodo tako lažje našli!

 

9. POVEZAVA NA SPLETNO STRAN

Hiter dostop kupcev do vaše spletne strani, samo s klikom na povezavo.

 

10. SLIKE

Objava slik vašega podjetja, dejavnosti, proizvodov  na spletni stranik imenik-podjetij in naši Youtube strani ter tudi Facebook strani in na Intagramu

11. VIDEOPREDSTAVITEV

Možna objava videopredstavitev vašega podjetja na spletni stranik imenik-podjetij in naši Youtube strani ter tudi Facebook strani in na Intagramu. 

 

 

12. OBVEŠČANJE POTENCIALNIH KUPCEV O AKCIJAH,POPUSTIH IN PONUDBAH, KI JIH PONUJATE

Na naši spletni strani pod rubriko akcije, obiskovalce naše spletne strani in vaše potencialne stranke obveščamo o akcijah, ki jih podjetja, ki so zapisana v našem imeniku ponujajo! Akcije potencialni kupci lahko najdejo ko vpišejo v naš brskalnik vaše ime podjetja.

Prav ponovoletni čas je še posebej primeren, da načrtujete svoje oglaševalske promocije in akcije vnaprej. V imeniku, poleg objave podjetja, lahko objavimo oglas in potencialne stranke usmerimo na vašo stran ali storitev.

Akcije so običajno časovno omejene, pošljite pa nam tudi morebitni promocijski material za objavo. Vaše akcije bomo objavili poleg podatkov vašega podjetja, na posebni strani z akcijami in na prvi strani Imenika, da jih bo videlo čim več ljudi. O njih bomo obvestili tudi naše občinstvo na Facebook in poštnem seznamu. Le glejte, da te odlične možnosti za promocijo ne zamudite.

 

Na spletni strani imamo tudi rubriko iskanje, kjer Vas lahko kupci, stranke poiščejo po:

 • nazivu podjetja
 • ulici
 • ključni besedi
 • davčni številki
 • matični številki
 • šifri dejavnosti

 

In ravno danes je pravi čas, da vse te podatke ponovno preverite in nam sporočite morebitne spremembe. Če ugotovite, da podatkov še niste objavili, nam jih pošljite na info@mihov.si za objavo. 

Katere podatke lahko vaše stranke najdejo v spletnem imeniku slovenskih podjetij?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.