Marketing družbenih omrežij

Družbena omrežja dandanes postajajo vedno bolj nepogrešljivo marketinško orodje. Marketing družbenih omrežij, pa je postal samostojni segment marketinga podjetja

Kaj se bomo novega naučili?

V tej kategoriji bomo razglabljali o samem namenu družbenih omrežij in se naučili kako jih uporabljati. Vsakega posebej bomo tudi opisali in izpostavili pomembne lastnosti, razlike in prednosti. Z nasveti vam bomo pomagali uporabljati posamezna družbena omrežja, da bo marketing vašega podjetja, kar najbolj optimalen.

Osredotočili se bomo tudi na različne možnosti marketinga in komunikacije, ki nam jih vsako družbeno omrežje ponuja. Odkrivali bomo kakšne vsebine si uporabniki posameznih družbenih omrežij želijo in kako jim jih na najboljši način posredovati.

Prav tako bomo stremeli k doseganju dobre komunikacije s ciljnimi kupci in jih spodbujali k deljenju lastnih mnenj in postavljanju vprašanj. Predvsem pa bomo z nenehnim sledenjem trendom, nabiranjem novih znanj in seveda s skupnimi močmi, ustvarjali srečne in zadovoljne zveste stranke, ki se bodo z veseljem vračale k vam.