Uspešne marketinške prakse

Podjetja se s pojavom digitalnih medijev bolj kot kdajkoli trudijo za obstanek in izstopanje med ogromno paleto podobnih. Ravno zaradi velike konkurence in naveličanih uporabnikov, je preizkušanje novih marketinških metod nujno potrebno. Zavedamo se, da je veliko metod na začetku neuspešnih, vendar pa se z vztrajnostjo in dobrimi idejami, lahko doseže zelo uspešne marketinške prakse.

Kaj se bomo novega naučili?

V tej kategoriji bomo spoznavali uspešne marketinške prakse različnih podjetij, ki jim je kljub večini neuspelih poizkusov vendarle uspelo. Predstavili vam bomo prakse različnih podjetij, ki so nas s svojimi zamislimi in idejami preprosto navdušili.

Iz njihovih izkušenj se boste lahko marsikaj naučili in jih morda celo uporabili v praksi. Morda pa boste dobili le kakšno neprecenljivo idejo, ki vam bo služila kot podlaga za kreativno razmišljanje. Želimo si, da bomo nekoč pisali tudi o uspešnih praksah vašega podjetja.

Facebookova ocena relevantnosti – merilo za uspešnost oglasa?

Facebookova ocena relevantnosti – merilo za uspešnost oglasa?

Zakaj se ocena relevantnosti uporablja? Facebookov algoritem stremi k temu, da uporabnikom prikazuje vsebine, ki so najbližje njihovim interesom, prepričanjem, vrednotam … Algoritem vsaki objavi dodeli personalizirano oceno relevantnosti. Ocena se izračuna na podlagi pozitivnega in negativnega odziva uporabnikov. Boljši