Sedežne garniture Bokal in Tapetništvo Bokal

5/5 - (1 vote)

SEDEŽNE GARNITURE TAPETNIŠTVO BOKAL
IVAN BOKAL S.P.
ZMINEC 23 A
4220 ŠKOFJA LOKA

Podjetje ponuja storitve izdelave, popravila in preobleke sedežnih garnitur, kavčev, foteljev in drugih vrst pohištva. Poleg tega lahko strankam izdelajo tudi druge izdelke po naročilu, kot so zavese, preproge, blazine in podobno.

Pri svojem delu podjetje uporablja kakovostne materiale in vrhunske tehnične rešitve, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelkov in njihovo funkcionalnost. Poleg tega se podjetje trudi zagotavljati tudi estetsko dovršenost in privlačen videz izdelkov, da bi stranke bile zadovoljne s svojim nakupom.

TAPETNIŠTVO BOKAL je uspešno podjetje na slovenskem trgu, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in kakovostnimi storitvami.

Izdelki

Glavni izdelki Tapetništva Bokal so:

  1. Sedežne garniture: Podjetje izdeluje sedežne garniture v različnih velikostih, oblikah in barvah. Sedežne garniture so izdelane iz kakovostnih materialov, kot so usnje, blago in umetno usnje.
  2. Fotelji: Podjetje izdeluje tudi fotelje, ki so izdelani iz istih materialov kot sedežne garniture. Fotelji so na voljo v različnih modelih, velikostih in barvah.
  3. Kavči: Podjetje izdeluje kavče po meri in željah strank. Kavči so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah.
  4. Preobleke za pohištvo: Podjetje izdeluje preobleke za pohištvo, ki so namenjene osvežitvi starega pohištva ali zaščiti novega pohištva pred poškodbami.
  5. Zavese, preproge, blazine: Poleg glavnih izdelkov podjetje izdeluje tudi druge dodatke za dom, kot so zavese, preproge, blazine in podobno.

Poudariti je potrebno, da podjetje izdeluje tudi druge izdelke po meri in željah strank.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.