logo Sedežne garniture

SEDEŽNE GARNITURE TAPETNIŠTVO BOKAL
LEON BOKAL S.P.

Proizvodnja pohištva >> Proizvodnja pohištva >> Proizvodnja drugega pohištva

Naslov

SEDEŽNE GARNITURE TAPETNIŠTVO BOKAL
LEON BOKAL S.P.
ZMINEC 23 B
4220 ŠKOFJA LOKA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  97426601
 • Matična številka:
  5290491000
 • Šifra dejavnosti:
  31.090
 • Dejavnost:
  Proizvodnja drugega pohištva

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Tapetništvo, sedežne garniture, LED osvetlitev za sedežne, masivne sedežne garniture, protokolarno pohištvo, kamini, jedilni koti, kuhinjski stoli, pohištvo za prosti čas, vzmetnice in postelje, odpirala, TV počivalniki, preoblačenje jedilnih kotov in stolov, tapeciranje lokalov in diskotek, oblazinjeno pohištvo za fitnese, bazene, notranja oprema za navtiko, Bokal Škofja Loka.

Uredniški opis podjetja

Tapetništvo Bokal deluje že več kot 40 let. V tem času so se specializirali za izdelavo več vrst oblazinjenega pohištva: sedežne garniture, trosede, dvosede, fotelje in oblazinjeno pohištvo za navtiko. Fotelje izdelujejo za hotele, lokale, bolnišnice, domove za ostarele in domačo uporabo. Njihova posebnost je popolna prilagoditev stranki, zaradi česar izdelajo sedežne garniture po naročilu. V zadnjih letih so se osredotočili na uporabo najbolj kakovostnih materialov, vrhunskih designov in doseganja nadpovprečne življenjske dobe izdelkov. Če garnituro naročite po meri, se vam bodo popolnoma prilagodili glede ambienta in dimenzij.
Sledijo sodobnim trendom. Eden izmed njih je izdelava osvetljenih sedežnih garnitur z LED lučmi, kar čudovito vpliva na prostor, v katerega so postavljene. Poglejte si slike na njihovi spletni strani, da dobite občutek, kako bi taka postavitev vplivala na vaš prostor.

Njihove že izdelane sedežne garniture si lahko ogledate in preizkusite na sedežu podjetja v Zmincu pri Škofji Loki, kjer vam pomagajo izbrati najprimernejšo za vaš dom. Glede na vaše želje vam bodo izdelali osnutek garniture, ki ga po želji lahko še prilagodite. Prepričani smo, da vam bo obisk salona dal dodatne ideje in navdih.
Vstop v prodajni salon je prilagojen invalidom.

V podjetju se ukvarjajo tudi s prenavljanjem pohištva, tapiciranjem, izdelavo ležišč in vzmetnic, oblazinjanjem pohištva za fitnese, bazene in prosti čas ter notranjo opremo za navtiko. Na vašo željo vam dostavijo in sestavijo novo pohištvo, ter razstavijo staro.

Galerija slik

Video predstavitev


TRR

Letni promet v EUR