logo Orodjarstvo in elektroerozija Inco

ORODJARSTVO INCO D.O.O.

Proizvodnja kovinskih izdelkov, razen strojev in naprav >> Proizvodnja jedilnega pribora, ključavnic, okovja, orodja >> Proizvodnja orodja za stroje

Naslov

ORODJARSTVO INCO D.O.O.
IŽANSKA CESTA 81 A
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  26708256
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5351529000
 • Šifra dejavnosti:
  25.732
 • Dejavnost:
  Proizvodnja orodja za stroje

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

pon - pet: 8:00-16:00
sobota in nedelja: zaprto

Ključne besede

Orodjarstvo, elektroerozija, izdelava zahtevnih orodij za brizganje plastike, tlačno litje kovin, preoblikovanje kovin (rezanje, upogibanje, globoki vlek, štancanje), orodje, orodja, izdelava naprav za robotsko strego, CNC rezkanje, erodirna tehnika.

Uredniški opis podjetja

Podjetje Inco d.o.o. ima sedež na Ižanski cesti v Ljubljani, delavnico imajo pa na Cesti v Gorice 37 na Viču.

Njihova glavna dejavnost je orodjarstvo. V okviru dejavnosti orodjarstva izdelujejo orodja za brizganje plastike in tlačno litje kovin ter orodij za preoblikovanje pločevine. Izdelujejo orodja za rezanje in krivljenje pločevine, progresivna orodja in orodja za globoki vlek pločevine. Prav tako izdelujejo naprave za robotsko strego. Izdelujejo orodja do velikosti ohišja 500 x 500 mm. Izdelki iz njihovih orodij se uporabljajo predvsem v pohištveni industriji, gradbeništvu in elektroindustriji.

V svoji ponudbi je tudi elektroerozija (elektroerozijska obdelava) in CNC rezkanje. Na področju elektroerozije opravljajo rezanje, grezenje in vrtanje. S pomočjo erozijskega rezanja in CNC rezkanja izdelujejo tudi prototipe in maloserijske izdelke, kjer izdelava posebnega orodja ni ekonomsko upravičena. Primer prototipa, ki ga izdelajo za vas, so pohištveni ročaji.

Galerija slik


Poslovne enote in podružnice

Delavnica

Cesta v Gorice 37
1000 Ljubljana

TRR

Letni promet v EUR