logo Pro Horto Strgar

PRO HORTO STRGAR D.O.O.

Dejavnost oskrbe stavb in okolice >> Urejanje in vzdrževanje zelenih površin in okolice >> Urejanje in vzdrževanje zelenih površin in okolice

Naslov

PRO HORTO STRGAR D.O.O.
SUHADOLČANOVA ULICA 6
1231 LJUBLJANA - ČRNUČE

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  69672768
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5350204000
 • Šifra dejavnosti:
  81.300
 • Dejavnost:
  Urejanje in vzdrževanje zelenih površin in okolice

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Aktualne akcije

Obvestilo o poslovanju v času corona virusa

23.03.2020

Spoštovani obiskovalci, stranke in kupci vrtnega centa Pro horto Strgar,

v času, ko je ogroženo naše zdravje in gospodarska rast, smo tudi mi prilagodili poslovanje našega vrtnega centa. V vrtnem centru poslujemo v skladu z navodili NIJZ, pazimo na vašo varnost in na varnost  ter zdravje naših zaposlenih,  upoštevamo varnostno razdaljo in uporabljamo zaščitna sredstva. Vrtni center ostaja odprt pod posebnimi pogoji, nakup rastlin pa je mogoč na tri načine:
- po naročilu preko emaila ali telefonsko, poslali vam bomo predračun, po plačanem predračunu je možen osebni prevzem naročenih rastlin in blaga brez fizičnega stika. Rastline bodo pripravljene na označenem mestu,
- pošiljanje po hitri pošti - po naročilu preko emaila ali telefona in plačilu predračuna, v katerem bodo zajeti tudi stroški dostave dostavnega podjetja,
- osebni obisk vrtnega centra je možen po predhodni najavi na telefon 01/56 20 89  ali  041/766 647 in ob upoštevanju vseh predpisanih ukrepov.

 
Vrtni center deluje po skrajšanem odpiralnem času:
- od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure
- ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprto

V vrtnem centru imamo na voljo veliko sort sadnega drevja in grmovnic, veliko novih sort grmovnic, posebej pa smo veseli novih sort japonski javorjev. 
Kljub teškim razmeram in strahu za naše zdravje in zdravje naših bljižnih vam želimo, da bi vseeno znali opazovati prelepo pomlad, se posvetili družini in uživali v toplih prihajajočih pomladnih dneh.

Vabljeni

Lep dan in pozdrav iz našega vrtnega centra
Katja, Nataša, Ines in Maja

Delovni čas

pon. - pet.: 8:00-15:00
sob., ned. in prazniki: zaprto

Ključne besede

Pro Horto Strgar, ProHorto, urejanje vrtov, drevesnica, vrtni center, oskrba vrtov, urejanje prostora, gojitev rastlin, prodaja rastlin, drevesa, grmovnice, gnojila, semena, čebulnice, zemlja, lubje, glineni lonci, glinene posode, plastični lonci, plastične posode, biološka zaščitna sredstva, ročno orodje, ureditev bazenov, namakalni sistem, fontana, vodnjak, uta, polaganje travnih zvitkov, ureditev zimskih vrtov, ureditev terase, ureditev strešnih vrtov, zelene stene, ureditev grobov.

Video predstavitev


TRR

Letni promet v EUR