logo Postajališče za avtodome

CARAVAN D.O.O.

Trgovina z motornimi vozili in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Naslov

CARAVAN D.O.O.
CESTA LJUBLJANSKE BRIGADE 9
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  95398970
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5288002000
 • Šifra dejavnosti:
  45.200
 • Dejavnost:
  Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Opis

Smo pooblaščeni prodajalci in serviserji za prikolice, avtodome in dodatno opremo Adria, Sun Living, Dethleffs, Sunlight, Knaus in Weinsberg. V okviru navtičnega programa ponujamo napihljive čolne in gliserje. V trgovini prodajamo vso dodatno opremo za kampiranje od šotorov, miz, stolov do šotorske galanterije. Smo pooblaščeni prodajalec in serviser za proizvode Thetford in Alphatronics, ki nudita tv kamere, kemične WC-je, kemikalije za kemični WC ter hladilnike.

Ključne besede

Prodaja in servis, prikolice, avtodomi, dodatna oprema, Adria, Sun Living, Dethleffs, Knaus, Weinsberg, navtični program, motorni čolni Ranieri, čolni, gliserji, šotorske prikolice, oprema za kampiranje, Thetford, Alphatronics, kemični WC, kemikalije za kemični WC, hladilniki.
Mreža postajališč za avtodome MPZA, postajališče za avtodome, vse za kampiranje, dodatna oprema za avtodome in prikolice.

Galerija slik

TRR