logo Hitri servis Caserman, Peter Caserman s.p.

HITRI SERVIS CASERMAN, PETER CASERMAN S.P.

Trgovina z motornimi vozili in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Naslov

HITRI SERVIS CASERMAN, PETER CASERMAN S.P.
POD HRUŠEVCO 14
1360 VRHNIKA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  85862525
 • Matična številka:
  1711580000
 • Šifra dejavnosti:
  45.200
 • Dejavnost:
  Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Servis, hitri servis, servis izpušnih sistemov, servis katalizatorjev, športni izpušni sistemi, avtodiagnostika, izpušni sistemi, katalizatorji, servis vozil, izpušni kolektorji, vulkanizerstvo, predelava vozil na plin, obnova katalizatorjev, DPF filtri, LPG.

Uredniški opis podjetja

Podjetje se nahaja v Vrhniki. Glavna dejavnost podjetja je servisiranje izpušnih sistemov na avtomobilih. Na tem področju pokrivajo izpušne lonce, dušilce, cevi, gibljive cevi, kolektorske cevi, lite kolektorje, katalizatorje, maniverterje, kisikove sonde, dušikove sonde, filtre prašnih delcev in ostalo. Nudijo vam tudi avtodiagnostiko, hitre servise vozil in periodične servisne preglede vozil. Ukvarjajo se tudi z vulkanizerstvom. Najnovejša storitev v podjetju je vgradnja avtoplinskih sistemov za avtomobile. Že štiri leta so potrošniki modre energije. Preko njihove spletne strani je možna prijava na servis vozila.

TRR

Letni promet v EUR