logo Wilo Adriatic d.o.o.

WILO ADRIATIC D.O.O.

Posredništvo in trgovina na debelo, razen z motornimi vozili >> Nespecializirana trgovina na debelo >> Nespecializirana trgovina na debelo

Naslov

WILO ADRIATIC D.O.O.
STEGNE 31 A
1000 LJUBLJANA

Kontakt

 • Telefon:
  01 583 81 30
 • GSM:
  041 648 825
  Komerciala: 031 655 565
  031 361 863
 • Fax:
  01 583 81 38

Podatki

 • Davčna številka:
  71446940
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5346690000
 • Šifra dejavnosti:
  46.900
 • Dejavnost:
  Nespecializirana trgovina na debelo

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Aktualne akcije

Pomembna informacija! Obvestilo poslovnim partnerjem

28.01.2022

V družbi Wilo Adriatic d.o.o. bomo tako kot do sedaj tudi v prihodnje dosledno upoštevali priporočene in nujne ukrepe NIJZ

Spoštovani poslovni partnerji!

Obveščamo vas, da v skupini Wilo SE, kakor tudi v hčerinskem podjetju Wilo ADRIATIC d.o.o., tudi v zahtevnih razmerah širitve novega korona virusa COVID-19 izvajamo vse ključne aktivnosti za zadovoljevanje potreb naših odjemalcev proizvodov, kakor tudi storitev.

Kljub izredni situaciji na trgu še najprej izvajamo celovito podporo procesom v trgovskih, inštalaterskih in drugih dejavnostih v Sloveniji. Tudi v oteženih razmerah na različne načine izvajamo pretok blaga v celotni oskrbovalni verigi in zagotavljamo vsakršne visokokakovostne podpore v okviru naše dejavnosti.

V družbi Wilo Adriatic d.o.o. bomo tako kot do sedaj tudi v prihodnje dosledno upoštevali priporočene in nujne ukrepe NIJZ, kakor tudi navodila drugih pristojnih institucij, da bi zaščitili tako zaposlene kot tudi predstavnike poslovnih partnerjev, ki sodelujejo z nami. Wilo Adriatic d.o.o. si bo tudi v teh težkih razmerah prizadevala zagotavljati najvišjo možno raven storitev za uporabnike naših proizvodov in storitev. Naše poslovne partnerje bomo tudi v prihodnje obveščali o vseh pomembnih informacijah glede izvajanja logističnih storitev na spletni strani družbe www.wilo.si in v neposrednih stikih, obenem pa vas tudi vabimo, da se z morebitnimi vprašanji obrnete na nas preko telefona in elektronske pošte.

Ključne besede

Črpalke, črpalka, črpalke za ogrevanje, črpalke za odpadne vode - fekalije, hidrofonske naprave, drenaža, odvodnjavanje, sistemi za ogrevanje, klimatizacijo, hlajenje, oskrbo z vodo, nemška kvaliteta, hidroforji, vodooskrba.

Galerija slik

TRR

Letni promet v EUR