logo Otroška komisijska trgovina Brazda

OTROŠKA KOMISIJSKA TRGOVINA BRAZDA
PEKADO D.O.O.

Dejavnost uprav podjetij; podjetniško in poslovno svetovanje >> Podjetniško in poslovno svetovanje >> Drugo podjetniško in poslovno svetovanje

Naslov

OTROŠKA KOMISIJSKA TRGOVINA BRAZDA
PEKADO D.O.O.
KRANJSKA CESTA 23
4240 RADOVLJICA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  62148702
 • Zavezanec za DDV:
  ne
 • Matična številka:
  6618324000
 • Šifra dejavnosti:
  70.220
 • Dejavnost:
  Drugo podjetniško in poslovno svetovanje

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Otroška komisijska trgovina, otroška oprema, oblačila za nedonošenčke, za otroke do 6 let, otroška igrala, kolesa, tobogani, igrače, knjige, vozički, vozički za dvojčke, posteljice, previjalne mize, stojice, avtosedeži, kolesarska oprema, kengurujčki, trip trap, nosečniške hlače, črpalke za prsi.

Uredniški opis podjetja

Otroška trgovina Brazda se nahaja v Radovljici. Gre za komisijsko trgovino, kateri predate vaš rabljen artikel oni pa ga namesto vas prodajo. Sprejemajo dobro ohranjeno otroško opremo in oblačila za otroke do 6 let. Sprejem opreme in oblačil je po dogovoru na telefon ali po e-mail naslovu. Ponujajo celoten nabor otroške opreme od otroških koles, igrač, knjig, toboganov, do oblačil za nedonošenčke ter otroke od 0 do 6 let. Poleg naštetega ponujajo vozičke, vozičke za dvojčke, posteljice, previjalne mize, stojice, trip trap, avtosedeže, kolesarsko opremo, kengurujčke. V ponudbi imajo tudi nosečniška oblačila ter črpalke za prsi.

TRR

Letni promet v EUR