logo Gostilna Jurman

GOSTILNA, PIZZERIJA IN BAR JURMAN
JURMAN BOJAN S.P.

Dejavnost strežbe jedi in pijač >> Dejavnost restavracij in druga strežba jedi >> Restavracije in gostilne

Naslov

GOSTILNA, PIZZERIJA IN BAR JURMAN
JURMAN BOJAN S.P.
ZALOŠKA CESTA 151
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  53164628
 • Matična številka:
  5898807000
 • Šifra dejavnosti:
  56.101
 • Dejavnost:
  Restavracije in gostilne

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Gostilna Jurman, pizzerija, bar, malice, tople malice, kosila, ribe, narezki, plošče, sladice, jedi po naročilu, solate, pizza, pizze iz krušne peči, vegetarijanske jedi, otroški meniji, rezervacija za manjše in večje skupine, praznovanje rojstnega dne, krsta, obhajila, birme, obletnice, otroška igrala, catering.

Uredniški opis podjetja

Gostilna Jurman je tista gostilna, na katero pomislimo, ko se nam zahoče odličnih jedi za pošteno ceno. Gostilna je v Fužinah na Zaloški cesti v Ljubljani in ob vsakem obisku me preseneti, kako velika je. Ne samo, da imajo ogromno asfaltirano in makadamsko parkirišče za gostilno, ampak predvsem koliko prostorov za goste imajo. Najprej predprostor, potem bar s slaščicami, potem viteška soba, potem kmečka, za njo lovska, potem ribiška, pa še ni konec. Za nameček imajo poleti na voljo še vrt pred gostilno. Za najmlajše obiskovalce imajo na voljo sobo ali dve z igrali, kjer malčki ponavadi prav uživajo, medtem ko odrasli klepetajo ob hrani. Gostilna Jurman je zato primerna tudi za rojstnodnevne zabave, na katero boste povabili celotne družine, saj se otroci ne bodo začeli prehitro dolgočasiti. Pred obiskom si na njihovi spletni strani vse prostore lahko tudi virtualno ogledate.

Toliko sem napisal o prostorih, da si kdo utegne še misliti, da je to najbolj pomembno, pa ni res. Najbolj pomembna je hrana, ki je pri Jurmanu naravnost odlična. So pizzerija in gostilna, tako da imajo v ponudbi poleg predvsem domačih jedi tudi veliko vrst odličnih velikih in malih pic. Poleg običajne gostilniške ponudbe zrezkov, pečenk, rižot in testenin posebej velja omeniti pečeno svinjsko kračo in pečenega piščanca. Gostje radi naročajo tudi morske plošče, ocvrte kalamare, ciganski golaž ali bograč v kotličku. Kot se za tako gostilno spodobi, imajo v ponudbi tudi celo vrsto predjedi in sladic. Med sladicami boste našli tudi presne - tisti, ki vas ne motijo kalorije, ne skrbite - tudi klasične palačinke s čokolado so slastne (ali katere izmed preostalih 8 okusov palačink). Na spletni strani imajo objavljen celotni meni s cenami, kjer si še pred obiskom lahko pocedite sline.

Saj veste, kako pravi reklama po radiu: "Če res pravi si gurman, obišči Gostilno in pizzerijo Jurman!"

Galerija slik

TRR

Letni promet v EUR