KAMINI
FLAMMING D.O.O.

Specializirana gradbena dela >> Zaključna gradbena dela >> Druga zaključna gradbena dela

Naslov

KAMINI
FLAMMING D.O.O.
GODEŠIČ 100
4220 ŠKOFJA LOKA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  47337893
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 24.08.2004 naprej
 • Matična številka:
  1934112000
 • Šifra dejavnosti:
  43.390
 • Dejavnost:
  Druga zaključna gradbena dela

Podjetje na zemljevidu

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

Pon in sre: 9.00 - 18.00
Tor, čet in pet: 9.00 - 16.00
Sob: 9.00 - 12.00
Nedelje in prazniki: zaprto

Ključne besede

Kamini, kamin, dimniki, dimnik, lončena peč, lončene peči, kaminski pribor, košara za drva, kaminska peč, kaminski vložki, štedilnik na drva, accessoires - oprema, rešetke, detektor monoksida, dekorativni ogenj, centralno ogrevanje, prezračevanje, klimatizacija, Hark, svet kaminov.

Uredniški opis podjetja

Podjetje Flamming d.o.o. ima v Sloveniji že več kot 20-letno tradicijo. Njihovo delovanje je na področju ogrevanja bivalnih in poslovnih prostorov, v svoji ponudbi pa imajo dimnike in njihovo montažo, kamine, kaminske peči na drva in pelete,  lončene peči, štedilnike in veliko dodatne opreme. Ukvarjajo se tudi s centralnim ogrevanjem, prezračevanjem in klimatizacijo prostorov. Po naročilu strank izdelujejo lične in očesu prijetne kuhinje in kopalnice.

S kamini se intenzivno ukvarjajo že več kot pet let. V ponudbi imajo prodajo kaminov in lončenih peči, posebej pa so se specializirali za električne kamine in kamine na bio-etanol. Ti kamini ne potrebujejo dimnika, zato so idealni za večstanovanjske objekte brez dimnikov. Poleg ogrevanja prostora so primerni tudi za popestritev prostora in za ustvarjanje romantičnega vzdušja. Skupaj s kamini lahko izberete tudi kaminski pribor in lične košare za drva. In še to: napredne kaminske peči imajo na voljo tudi daljinski upravljalnik, s katerim lahko temperaturo ogrevanja regulirate kar iz udobja vašega kavča.

V Škofji Loki ima podjetje razstavni salon, kjer si kamine lahko pred nakupom ogledate in najdete takega, ki vam in vašemu prostoru najbolj ustreza. Poleg različnih modelov boste lahko izbrali tudi ustrezno barvo in preverili kakovost pečnic.

Podjetje se pohvali s tem, da nudijo celovito storitev od projekta do izvedbe.

TRR

Letni promet v EUR