logo Precizna mehanika

PRECIZNA MEHANIKA - OZOBLJENJE, JANEZ KUNAVER, UNIV. DIPL. ING. STR., S.P.

Proizvodnja drugih strojev in naprav >> Proizvodnja strojev za splošne namene >> Proizvodnja ležajev, zobnikov in elementov za mehanski prenos energije

Naslov

PRECIZNA MEHANIKA - OZOBLJENJE, JANEZ KUNAVER, UNIV. DIPL. ING. STR., S.P.
KAMNOGORIŠKA CESTA 29
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  42588472
 • Matična številka:
  5327899000
 • Šifra dejavnosti:
  28.150
 • Dejavnost:
  Proizvodnja ležajev, zobnikov in elementov za mehanski prenos energije

Podjetje na zemljevidu

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Precizna mehanika, ozobljenje, mehanska obdelava kovin, mehanska obdelava plastičnih materialov, razrez materiala, struženje, rezkanje, posnemanje, pehanje, koordinatno vrtanje, termična obdelava, brušenje. Izdelujemo zobnike in zobniška gonila, elastične sklopke, stroje, rezervne dele in razne strojne elemente. Sklopka, stroj, zobnik, obnova in izdelava gonil po vaših zahtevah, aktivno sodelujemo pri razvoju in izdelavi prototipov, tudi raznih naprav. Več kot 90 letna tradicija.

Uredniški opis podjetja

V podjetju Janez Kunaver s.p. - Precizna mehanika - ozobljenje mehansko obdelujejo kovine in plastične materiale. Po naročilu in vaših vzorcih vam izdelajo zobnike, strojne elemente, rezervne dele in podsklope, ter po potrebi pripravijo dokumentacijo. Nudijo izdelavo zobniških, polžastih in kombiniranih gonil z obdelavo gredi, zobnikov in izdelavo ohišij. Izdelajo in obnovijo gonila po vaših zahtevah.

TRR

Letni promet v EUR