logo Proloco medico

PROLOCO MEDICO D.O.O.

Trgovina na drobno, razen z motornimi vozili >> Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z drugimi izdelki >> Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki

Naslov

PROLOCO MEDICO D.O.O.
HRVATSKI TRG 1
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  33866147
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5802652000
 • Šifra dejavnosti:
  47.740
 • Dejavnost:
  Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

pon - čet: 8:30-17:00
pet: 8:30-14:30

Ključne besede

Medicinski pripomočki, ortopedski pripomočki, Proloco Medico, ortoza, opornica za sklepe, opornica za hrbet, terapevtski pripomočki, sanitetni pripomočki, pomožna zdravila, ortopedska obutev, kozmetika, higiena, zaščitna sredstva, otroški program, športni program, hodulje, bergle, invalidski voziček, bolniška postelja, terapevtska blazina, terapevtski valj, terapevtska žoga, pripomočki za diabetike, medicinski aparat, prsne proteze, naravna kozmetika, bandažni trak, hladilni sprej, perilo za šport, ščitniki za kolena in komolce.

Uredniški opis podjetja

Proloco Medico je trgovina z medicinskimi in ortopedskimi ter drugimi z njimi povezanimi pripomočki. Poslovne enote se nahajajo v Ljubljani, na Hrvatskem trgu 1 in v Jesenicah, v Zdravstvenem domu. Nudijo raznorazne pripomočke, kot so: ortopedski (ortoze, opornica za sklepe, za hrbet), medicinski, terapevtski, sanitetni pripomočki, ortopedska obutev, pomožna zdravila, prehranska dopolnila, naravna kozmetika, higienska sredstva, zaščitna sredstva, lasulje in drugo. Nudijo širok spekter produktov za športni in otroški program. Ponašajo se z blagovnimi znamkami DonJoy, Procare, Aircast, McDavid, R.S.P, Jobs in Buraca ter druge. So pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

TRR

Letni promet v EUR