logo Tečaj Google Ads, izdelava spletnih strani, imenik podjetij

MIHOV.COM SPLETNE STORITVE D.O.O.

Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti >> Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti >> Računalniško programiranje

Naslov

MIHOV.COM SPLETNE STORITVE D.O.O.
VIŠKA CESTA 67
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  30978785
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 15.06.2010 naprej
 • Matična številka:
  3337316000
 • Šifra dejavnosti:
  62.010
 • Dejavnost:
  Računalniško programiranje

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Opis

Podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o. se ukvarja s storitvami s področja interneta in računalništva. Poleg izdelave spletnih aplikacij in programske opreme ponujamo tudi promocijo in optimizacijo spletnih strani. Ukvarjamo se tudi z izvedbo tečajev za Google Ads in Google Analytics.

Naši strokovnjaki se z razvojem spletnih predstavitev in spletnih strani ukvarjajo že več kot 15 let, s programiranjem pa več kot 10 let. Ena izmed največjih referenc so Mihovi programčki, paket več kot 20 uporabnih programov za grafiko in internet, ki jih je na svoj računalnik preneslo že več kot 5 milijonov uporabnikov z vsega sveta.

Ključne besede

Spletne strani, izdelava spletnih strani, mobilne strani, optimizacija, razvoj spletnih aplikacij, spletna promocija, digitalni marketing, oglaševanje na Googlu, Google Ads tečaji, Analytics tečaji, AdWords certifikat, AdWords mobile, SEO, spletne aplikacije, izdelava spletnih aplikacij, razvoj spletnih aplikacij, Google, poslovni imenik, imenik podjetij, kitajske restavracije, azijske restavracije, spletna knjigarna bestseller.si, Android, Windows 10 razvoj.

Galerija slik

Video predstavitev


TRR

Letni promet v EUR