logo Tečaji AdWords, izdelava spletnih strani, poslovni imenik

MIHOV.COM SPLETNE STORITVE D.O.O.

Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti >> Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti >> Računalniško programiranje

Naslov

MIHOV.COM SPLETNE STORITVE D.O.O.
VIŠKA CESTA 67
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  30978785
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 15.06.2010 naprej
 • Matična številka:
  3337316000
 • Šifra dejavnosti:
  62.010
 • Dejavnost:
  Računalniško programiranje

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Aktualne akcije

Izdelava predstavitvenega videa -37,5%

09.01.2018

Iz vaših fotografij izdelamo video predstavitev podjetja, ki jo objavimo na YouTube, Mojvideo, v Imeniku podjetij in na našem Facebook profilu. Poleg tega video lahko objavite tudi na svoji spletni strani ter na svojem FB profilu. Priporočljiva dolžina videa je med 30 in 60 sekund.

Redna cena 160,00 EUR. Do konca januarja 2018 v akciji z 37,5% popustom za samo 100,00 EUR!
Pišite nam na info@mihov.si ali nas pokličite na 051 898 696 še danes!

Opis

Podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o. se ukvarja s storitvami s področja interneta in računalništva. Poleg izdelave spletnih aplikacij in programske opreme ponujamo tudi promocijo in optimizacijo spletnih strani. Ukvarjamo se tudi z izvedbo tečajev za Google AdWords in Google Analytics.

Naši strokovnjaki se z razvojem spletnih predstavitev in spletnih strani ukvarjajo že več kot 15 let, s programiranjem pa več kot 10 let. Ena izmed največjih referenc so Mihovi programčki, paket več kot 20 uporabnih programov za grafiko in internet, ki jih je na svoj računalnik preneslo že več kot 5 milijonov uporabnikov z vsega sveta.

Ključne besede

Spletne strani, izdelava spletnih strani, mobilne strani, optimizacija, razvoj spletnih aplikacij, spletna promocija, digitalni marketing, oglaševanje na Googlu, AdWords tečaji, Analytics tečaji, AdWords certifikat, AdWords mobile, SEO, spletne aplikacije, izdelava spletnih aplikacij, razvoj spletnih aplikacij, Google, poslovni imenik, imenik podjetij, kitajske restavracije, azijske restavracije, spletna knjigarna bestseller.si, Android, Windows 10.

Galerija slik

Video predstavitev