logo Rodex Peugeot d.o.o., Radomlje

RODEX PEUGEOT D.O.O.

Trgovina z motornimi vozili in popravila motornih vozil >> Trgovina z motornimi vozili >> Trgovina z avtomobili in lahkimi motornimi vozili

Naslov

RODEX PEUGEOT D.O.O.
ROVSKA CESTA 2
1235 RADOMLJE

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  25469061
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5333377000
 • Šifra dejavnosti:
  45.110
 • Dejavnost:
  Trgovina z avtomobili in lahkimi motornimi vozili

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Opis

Podjetje Rodex d.o.o. je pooblaščen prodajalec in serviser osebnih in lahko tovornih vozil znamke Peugeot. Je družinsko podjetje z več kot 50 letno tradicijo.

Predan in ustrežljiv kader vam na oddelku prodaje nudi pestro ponudbo novih osebnih ter dostavnih vozil znamke Peugeot. Možen je nakup tudi vseh ostalih znamk rabljenih vozil.

Visoko izobražen in usposobljen kader v servisu poskrbi za brezhibno delovanje vašega vozila. Poleg rednih servisov in pregledov vozil opravljamo tudi preglede klimatskih naprav, premontažo koles in menjavo raznih rezervnih delov. Pri podjetju je možna tudi cenitev škode za vozila vseh znamk in različnih zavarovalnic, hkrati pa nudimo tudi možnost popravila škode v kleparski delavnici.

Ključne besede

Rodex Peugeot, servis, prodaja vozil, nova vozila, rabljena vozila, testna vožnja, Radomlje, cenitev in popravilo škode za vse vrste znamk SAVA, TRIGLAV, GENERALI, ERGO, ADRIATIC SLOVENICA, GRAWE.

TRR

Letni promet v EUR