logo Center za poklicno izobraževanje

CENTER REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POKLICNO IZOBRAŽEVANJE

Dejavnost javne uprave in obrambe; dejavnost obvezne socialne varnosti >> Dejavnost državne uprave ter ekonomska in socialna politika skupnosti >> Urejanje zdravstva, izobraževanja, kulturnih in drugih socialnih storitev, razen obvezne socialne varnosti

Naslov

CENTER REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POKLICNO IZOBRAŽEVANJE
KAJUHOVA ULICA 32 U
1000 LJUBLJANA

Kontakt

 • Telefon:
  01 586 42 00
 • Fax:
  01 542 20 45
 • E-pošta:

Podatki

 • Davčna številka:
  44648537
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.07.1999 naprej
 • Matična številka:
  5910668000
 • Šifra dejavnosti:
  84.120
 • Dejavnost:
  Urejanje zdravstva, izobraževanja, kulturnih in drugih socialnih storitev, razen obvezne socialne varnosti

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Opis

Opravljanje razvojnih, strokovnih in svetovalnih nalog na področjih poklicnega in strokovnega izobraževanja.

Ključne besede

Poklicno in strokovno izobraževanje, vstop na trg dela, pridobivanje znanja, priznavanje neformalnega znanja, poklicna usposobljenost, CPI, Ljubljana.

Uredniški opis podjetja

Center Republike Slovenije za poklicno izobraževanje skrbi za kakovost, razvoj poklicnega in strokovnega izobraževanja, ter za razvoj potrebne infrastrukture. Pomagali vam bodo pri priznavanju neformalnega znanja in s tem vstopiti v izobraževanje ali na trg dela. Njihovo delo temelji na povezovanju izobraževanja in trga dela, zaposljivosti, vseživljenjskem učenju, enakopravnosti spolov ter poklicni usposobljenosti in nadgradnji za vsakega državljana Slovenije.
Na CPI delujejo Nacionalni center Europass, slovensko središče za zagotavljanje kakovosti poklicnega in strokovnega izobraževanja ter nacionalno informacijsko središče NRP - nacionalna točka za evropski okvir kvalifikacij. Na sedežu centra na Kajuhovi 32U v Ljubljani vam je dostopna strokovna knjižnica z obširnim naborom gradiva s področja poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ocenjevanja, izobraževanja učiteljev, zaposlovanja ipd. Omogočena je tudi medknjižnična izposoja.

Galerija slik

TRR

Letni promet v EUR