Beeshop Lesce – Medeni darovi

Lesce

Trgovina Beeshop v Lescah na Gorenjskem (naproti Mercatorja in tovarne čokolade Gorenjka) je odprta med tednom in v soboto dopoldne. Nudi izdelke, povezane z medom in čebelami, v ponudbi pa imajo tudi čebelarsko opremo, knjige in pripomočke.

Beeshop Lesce
Trgovino Beeshop Lesce boste težko zgrešili.

Izdelki in storitve: med, medeni izdelki, čebelji pridelki, propolis, matični mleček, medena čokolada, čokolada s cvetnim prahom, panjske končnice, medena darila, čebelica Maja in Vili, medeno pivo, kozmetika iz medu, pobarvanka Čebelca Josipina iz Radolce, žlička za med, svečana čebelarska obleka, vrečke za med, satnica, čokoladno vino, eko izdelki, ekološki produkti, vino, penine, naravni in ekološki kisi, posebne pijače v darilnih embalažah, darila iz stekla, predstavitev vaših umetniških del.

My location
Get Directions

Beeshop ponudba

Nudijo izdelke iz medu in darilni program, za posebne priložnosti pa imajo tudi mini program pijač. Poleg medice in medenih likerjev vas bodo presenetili z izbiro vin, kisov in žganih pijač (žganic).

V ponudbi imajo EKO jabolčni kis, BIO jabolčni sok, čokoladno vino Chocolat Imperial Kunej, extra deviško olivno olje Belica Jenko, penino Primus in Cosmos, čokolda Božična Grofica, med z zlatom Goldhoney in veliko drugih pijač v darilni embalaži, ki so kot nalašč za lepo in zdravo darilo.

Čebelica Eli vas vabi v trgovino, kjer se cedijo med, čokolada in vino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.