logo Zaščita lesa in kovine in protipožarni premazi

TEKNOS TRGOVINA Z BARVAMI, D.O.O.

Posredništvo in trgovina na debelo, razen z motornimi vozili >> Druga specializirana trgovina na debelo >> Trgovina na debelo s kemičnimi izdelki

Naslov

TEKNOS TRGOVINA Z BARVAMI, D.O.O.
CESTA NA RUPO 67
4000 KRANJ

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  90358597
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.09.2008 naprej
 • Matična številka:
  3375170000
 • Šifra dejavnosti:
  46.750
 • Dejavnost:
  Trgovina na debelo s kemičnimi izdelki

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Ključne besede

Barve za les, barve za kovino, zaščita lesa in kovine, barve, barva, industrijski premazi za kovino, industrijski premazi za les, premazni sistemi, protipožarni premazi.

Uredniški opis podjetja

Trgovina Teknos je specializirana za prodajo okolju prijaznih barv. Obiščete jih lahko v poslovni coni Kokrica v Kranju. Nudijo širok izbor barv in lakov za les, kovino, industrijske premaze za les in prav tako za kovino. Je dobavitelj barv na vodni osnovi ter barv z nizko vsebnostjo topil za težko industrijo, vključno za proizvodnjo žerjavov, naftnih rafinerij, elektrarn, mostov in kovinskih konstrukcij ter dobavitelj za premaze na vodni osnovi in zaščite ter obdelave za lesno industrijo. Zaščita lesa in kovine bo podaljšala življenjsko dobo materiala, hkrati pa bo osvežila in ohranila svež videz.
Izdelki pod blagovno znamko AQUA in GORI vključujejo impregnacije, temelje, lužila, vmesne premaze proti rumenenju, vmesne premaze proti grčam, polnila in končne premaze.
So pionirji v razvoju combi premaznih sistemov. Premazni sistemi vključujejo tako osnovno kot pokrivno barvo, s tem pa se kvaliteta ne zmanjša. Pri njih najdete tudi anti-korozivne in protipožarne premaze na osnovi topil kot tudi sisteme na vodni osnovi. Protipožarni premazi podaljšujejo čas vzpona temperature na jeklu.

Galerija slik