logo Energetske izkaznice

SAUTER AUTOMATIKA D.O.O. LJUBLJANA

Arhitekturno in tehnično projektiranje; tehnično preizkušanje in analiziranje >> Arhitekturno in tehnično projektiranje in s tem povezano svetovanje >> Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje

Naslov

SAUTER AUTOMATIKA D.O.O. LJUBLJANA
LETALIŠKA CESTA 5
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  64714225
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 01.09.1999 naprej
 • Matična številka:
  1447017000
 • Šifra dejavnosti:
  71.129
 • Dejavnost:
  Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Opis

Inteligentne komponente in rešitve so odraz Sauterjevega 100-letnega uspešnega dela. Vsi produkti so sestavljeni iz komponent, ki izpolnjujejo stroge zahteve na vseh nivojih avtomatike. Kot posamezni element ali kot sestavni del sistema nudijo optimalni občutek ugodja v vseh življenjskih prostorih - z najvišjo energetsko učinkovitostjo in minimalnimi stroški vgradnje. Že v fazi razvoja posameznega izdelka je v središču naše pozornosti zadovoljen kupec. Hkrati je to temelj, na katerem gradimo vse proizvode, ki zapuščajo Sauterjevo proizvodnjo. Posebna konkurenčna prednost je naša fleksibilnost, za katero je zaslužna velikost naše organizacije: kratek proces odločanja in sposobnost koncentracije na detajle.
Podjetje Sauter spada med vodilne evropske proizvajalce krmilno-regulacijske opreme namenjene za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in klimatizacijo.
Naši izdelki ustrezajo najbolj zahtevnim obratovalnim pogojem, kar daje zagotovilo za njihovo dolgoročno in zanesljivo delovanje.

Ključne besede

Avtomatizacija zgradb, avtomatizacija sistemov klimatizacije, prezračevanja in ogrevanja, svetovanje na področju avtomatizacije in nadzora zgradb, prodaja, montaža in servis elementov regulacije in sistemov, termostati, higrostati, tlačna stikala, senzorji, tipala, regulatorji, ventili, lopute, elektromotorni pogoni, pnevmatski pogoni, pnevmatika, klimatizacija, prezračevanje, ogrevanje, energetske izkaznice, izdelava energetskih izkaznic.