logo Avtocenter Sečovlje

AVTOCENTER SEČOVLJE D.O.O.

Trgovina z motornimi vozili in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil >> Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Naslov

AVTOCENTER SEČOVLJE D.O.O.
PARECAG 173 A
6333 SEČOVLJE - SICCIOLE

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  46714278
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 02.11.2005 naprej
 • Matična številka:
  2143780000
 • Šifra dejavnosti:
  45.200
 • Dejavnost:
  Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

pon. - pet.: od 8. do 15. ure
sob.: od 9. do 13. ure
ned. in prazniki: zaprto

Ključne besede

Avtokleparstvo, avtoličarstvo, avtoprevoz in popravila poškodovanih vozil, popravilo toča, toča - ravnanje brez lakiranja, prodaja katalizatorjev, montaža katalizatorjev, meritve za tehnični pregled, izpušni lonci, pnevmatike, motorna olja, vetrobranska stekla, servis avtoklim, škodni center.

Uredniški opis podjetja

Avtocenter Sečovlje se nahaja v Paracagu. Obratujejo od ponedeljka do petka 8:00-15:00, v soboto tudi po dogovoru 9:00-13:00, v nedeljo in praznikih imajo zaprto. So zastopnik za Zavarovalnico Adriatic Slovenica, Triglav, Zavarovalnico Maribor, Zavarovalnico Tilia in Generali zavarovalnico. Opravljajo avtokleparska in avtoličarska dela, poleg navedenega imajo škodni center. Ponujajo avtoprevoze in popravilo poškodovanih vozil, popravil zaradi toče - ravnanje brez lakiranja ter servis avtoklim. Prodajajo in montirajo katalizatorje v ponudbi imajo izpušne lonce, pnevmatike, motorna olja ter vetrobranska stekla. Opravljajo meritve za tehnični pregled.

TRR

Letni promet v EUR