logo Upravnik

TABOR UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE D.O.O.

Poslovanje z nepremičninami >> Oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin >> Oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin

Naslov

TABOR UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE D.O.O.
TABOR 9
1000 LJUBLJANA

Kontakt

 • Telefon:
  01 300 25 06
  01 300 25 22
 • Fax:
  01 300 25 18
 • E-pošta:

Podatki

 • Davčna številka:
  25296418
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 06.12.2011 naprej
 • Matična številka:
  6054684000
 • Šifra dejavnosti:
  68.200
 • Dejavnost:
  Oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Opis

Vi ustvarjate, mi upravljamo.

Ključne besede

Upravljanje, vzdrževanje, upravnik, upravnik stavb, zamenjaj upravnika, upravljanje stavb, upravljanje objektov, upravljanje stanovanj, upravljanje nepremičnin, vzdrževanje poslovnih prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, nepremičnine.

Uredniški opis podjetja

Podjetje Tabor je zanesljivi in odgovorni upravnik stavb, ki breme upravljanja v celoti prevzame v lastno skrb. Če gre za upravljanje stanovanj, so stanovalci lahko brez skrbi, kadar gre za upravljanje poslovnih prostorov, pa lahko lastniki ves svoj čas posvetijo svoji dejavnosti. Zato podjetjem nudijo idejo "Vi ustvarjate, mi upravljamo."

Moto podjetja Tabor upravljanje in vzdrževanje d.o.o. je: "Tabor poskrbi, da lepše se živi". Nudijo vam upravljanje in vodenje stavb oz. objektov. Delujejo na področju upravljanja, vzdrževanja in čiščenja poslovnih in stanovanjskih objektov v Ljubljani in njeni širši okolici ter tudi v Mariboru, Postojni in na Primorskem. V okviru skupine TABOR delujeta še dve podjetji: na območju Ljubljane MMC d.o.o. in na območju Primorske Gipo upravljanje d.o.o.

Lahko se odločite za individualno upravljanje, ki ga pripravi upravnik na podlagi vaših želja v okviru skupnega načrta upravljanja objekta. Upravnik skrbi za organizacijo in vzdrževanje skupnih prostorov, gradbenih elementov, inštalacij in nemoteno ter varno obratovanje objektov. Upravljanje upravnika zajema štiri sklope opravil: organizacijsko admistrativna, tehnično strokovna, finančno računovodska in knjigovodska ter premoženjska opravila.
 

Galerija slik