logo Spomeniki, kuhinjski pulti, granitne stopnice, okenske police

GRANITKO D.O.O.

Proizvodnja nekovinskih mineralnih izdelkov >> Obdelava naravnega kamna >> Obdelava naravnega kamna

Naslov

GRANITKO D.O.O.
CESTA DVEH CESARJEV 44
1000 LJUBLJANA

Kontakt

Podatki

 • Davčna številka:
  20895976
 • Zavezanec za DDV:
  da, od 12.11.2002 naprej
 • Matična številka:
  1622102000
 • Šifra dejavnosti:
  23.700
 • Dejavnost:
  Obdelava naravnega kamna

Podjetje na zemljevidu

Spletna stran

Deli s prijatelji in poslovnimi partnerji


Delovni čas

pon - pet: 8:00-20:00
sob: 8:00-18:00

Ključne besede

Zunanje okenske police, notranje okenske police, stopnice, spomenik, kuhinjski pulti, granit, spomenik, nagrobni spomeniki, obdelava kamna, marmor, kamnoseštvo, granitne stopnice, kopalniški pulti, talne obloge, stenske obloge, fasada, fasadne obloge, gradbena mehanizacija, Hiab, prevozi, montaža kamna, granitne kocke, robniki, rustika, kamini, unikati, gostinska oprema, nagrobni dodatki, fontane, kipi, mize, klopi, ograje, stebri, vaze, vodnjaki, CNC razrez, granitne okenske police, granitni kopalniški pulti, granitne talne obloge, granitna fasada, granitni kuhinjski pulti.

Uredniški opis podjetja

Granitko d.o.o. je družinsko podjetje iz Ljubljane, ki se ukvarja z obdelavo naravnega kamna. Na željo naročnika izdelajo zunanje in notranje okenske police, stopnice, nagrobne spomenike, kuhinjske pulte, kopalniške pulte, fontane, mize, klopi, ograje in ostale izdelke iz marmorja in granita. Poleg izdelave nudijo montažo izdelkov ter svetovanje pri vzdrževanju le-teh. Specializirani so za poliranje granita in brušenje, vklesovanje črk, obdelovanje in rezanje naravnega kamna, polaganje tlakovcev, stenskih oblog, fasadnih oblog in CNC razrez.

Kuhinjski pulti
Prednost kuhinjskih pultov iz granita (naravnega kamna) je v tem, da nudijo enostavno vzdrževanje. V primerjavi z lesenimi pulti so enostavni za vzdrževanje, odporni na kemične vplive in neobčutljivi na reze. Granit je neobčutljiv na vročino, kar je še ena prednost pred lesom, ki v kuhinji prav pride. Poleg tega se kamnitih pultov ne lakira, tako da ne vsebujejo škodljivih lakov.
Vaš kuhinjski pult vam lahko naredimo iz naravnega kamna, granita ali marmorja. Vsi pulti so visoko kakovostni in natančno izdelani (delamo jih s CNC razrezom), po vaši želji pa lahko skoraj poljubno obdelamo robove.

Okenske police
Prednost granitnih okenskih polic je v večji odpornosti in trajnosti v primerjavi z drugimi materiali. Je namreč odporen na svetlobo ( z leti ne spremeni barve), mraz in vlago (ne razpoka in ne preperi). Granit se uporablja tako za zunanje kot za notranje okenske police, razlika je običajno le v tem, da je debelina notranjih polic precej tanjša od zunanjih. Stranka lahko izbere način obdelave police in vrsto roba (klasični, polkrožni, okrogli, z utorom,...). Izdelujejo tudi okenske police za stebre in stebriče.

Granitne stopnice
Glavna prednost stopnic iz granita je njihov premium izgled, zaradi česar se izjemno harmonično podajo v prostor. Poleg lepega izgleda nudijo tudi enostavno vzdrževanje, saj so odporne in enostavne za čiščenje. Pri obdelavi stopnic nudijo več možnosti robov in načinov izvedbe. V prostor stopnice lahko postavijo naravnost, klasično L, paralelno, vogalno, vogalno zaobljeno, krožno ali na drug način, ki ustreza vaši hiši. Primere postavitev si lahko pogledate na spletni strani.

Nagrobni spomeniki
Podjetje izdeluje nagrobne imenike v velikosti in obliki, kot jo želijo stranke. Imajo tudi nekaj vzorcev, tako da bo izbira v težkih trenutkih lažja. Poskrbijo lahko za graviranje besedila in postavitev na grob. Spomeniki iz granita so obstojni, lepi na pogled in izžarevajo umirjenost.

Galerija slik

Video predstavitev